Hív a Duna! 2023: Versenykiírás és Meghívó

Hív a Duna! 2023


A „Hív a Duna” gróf Széchenyi István Tízevezős Amatőr Regatta és Tízevezős MEFOB 2023 keretében ismét megrendezzük az elmúlt években nagy sikert aratott cégek és intézmények közötti evezősversenyt, 2023. május 21-én, vasárnap a Margitszigeten, amelyre szeretettel hívjuk és várjuk Önöket versenyzőként, valamint családjukat, barátaikat nézőként. (A versenykiírást mellékeljük)


Ezt a versenyszámot a 18. századi angol királyi tízevezősök mintájára készült hajókban bonyolítjuk. Ezekben a hajókban a mozgás egyszerű és biztonságos, nem igényel komolyabb evezős előképzettséget. Az evezés kiváló eszköze a csapatépítésnek. Aki a vízen megtanulja, hogy a haladáshoz együtt, egy irányba kell húzni a lapátokat, az a civil életben és a munkahelyén is együttműködő, jó csapatjátékos lesz.



Nevezés:

A versenyre nevezni az alábbi űrlap kitöltésével tudnak:

NEVEZÉSI ŰRLAP KITÖLTÉSE ITT!

Nevezési határidő: 2023. május 12., 16:00


Áraink:

Céges/intézményi csapatok részére:

Nevezési díj: 80.000 Ft/csapat (az ár magában foglal 2 ingyenes evezési lehetőséget a verseny előtti hetekben, valamint meleg ebédet a verseny napján)

További gyakorlás ára: 10.000 Ft/alkalom

A díjak befizetését számla ellenében lehetőleg átutalással kérjük!

A számlázáshoz a cég hivatalos nevét, a pontos számlázási címet és adószámát szíveskedjenek megküldeni. Kérjük továbbá a kapcsolattartó nevét és elérhetőségét is megadni!



Családi/baráti csapatok részére:

Nevezési díj: 40.000 Ft/csapat (az ár a versenyzésen kívül magában foglal 1 ingyenes evezési lehetőséget a verseny előtti hetekben, valamint meleg ebédet a verseny napján)

További gyakorlás ára: 5000Ft/alkalom

Esetleges számlaigényüket a lenti e-mail címen előzetesen jelezzék! A számlázáshoz a hivatalos név, a pontos számlázási cím és adószám is szükséges! Ez esetben a számla kiegyenlítése utalással is történhet. Kérjük továbbá a kapcsolattartó nevét és elérhetőségét is megadni!



Bankszámlaszámunk: Unicredit Bank, 10900035-00000008-14510016



Helyszín: Budapest, Margitsziget, Hajós Alfréd stny. 2., 1138



Az edzések április utolsó heteiben kezdődnek, melyre a telefonos egyeztetéssel, vagy e-mailen lehet jelentkezni!


További felmerülő információért keressenek minket telefonon vagy e-mailen:

Tel.: +36207454432

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.



Sok szeretettel várjuk a jelentkezéseket! Mindenkit Hív a Duna!